Proteolytic Royalty

It'S Not Tv. It'S Godart.

Mysigt jobb

Det finns så många olika jobb som skulle vara roliga att prova på, ett sådant job skulle vara att jobba på hunddagis. Hur gulligt låter inte det? Det är precis sånt man ser i filmer att någon jobbar på hunddagis och hur mysigt det är när dom går ut på promenad tillsammans och sen går och köper en take away kaffe. Ja det är väl idyllen som jag har i alla fall. Men jag tror att det kan vara jätte mysigt i Stockholm också att jobba med det. Kanske borde kolla upp nåt hunddagis i solna och se hur det verkar. 

Borde provat på det när man gjorde praktik..

Ja det är ett sånt där typiskt prefekt jobb som man borde ha provat på när man var yngre och provade på olika jobb. Det tror jag hade varit väldigt kul.
Men det är ändå något som skulle vara kul att prova på nu också, för det är ju så mysigt med hundar. Om det är snälla hundar vill säga. Hoppas det, för annars så skulle jag vara väldigt rädd om det inte var det. Och då spricker lite min idyll om att det ska vara så mysigt och kul.
Men det måste också vara så praktiskt att ha sin hund på hunddagis om man har en hund i stan. Då får den ha det kul på dagarna när man är på jobbet. Vara med massor med andra hundar och få komma ut tillräckligt och så vidare så det är ju väldigt bra att det finns. Eller när man ska åka på semiter och man inte har någon som kan hjälpa en med det då är det också väldigt bra att man kan få hundvakt och ändå kunna åka iväg på semestern som man hade tänkt och ändå veta att sin hund har det bra.